Masterclass Wittekorst kazen

Naast de Basiscursus Kaas Verkopen, biedt Vakcentrum via Cheese of Course een viertal Masterclasses kaas aan. Hier wordt dieper ingegaan op de diverse 'kaasfamilies' en hun producteigenschappen, smaak en structuur die de onderverdeling bepaalt. Docenten: Annelies van den Ende & Wil Leppers.

Datum

Onderwerp

1 september

Wittekorst

8 september

Geiten-/schapenkaas

15 september

Harde kaas

22 september

Rodekorstkaas

Maximaal aantal deelnemers per Masterclass is 15. Dus wees er snel bij! 

Kosten
Leden van het Vakcentrum per avond, per persoon €125,
voor niet-leden €147 per avond.
Bij gelijktijdige inschrijving voor alle 4 de avonden €450,- voor leden van het Vakcentrum en €530,- voor niet leden. De tarieven zijn exclusief btw, maar inclusief cursusmateriaal. Het verschuldigde cursusgeld dient een week voor aanvang te zijn voldaan.

LET OP: gemiste lessen kunnen niet worden ingehaald en er wordt geen restitutie van het lesgeld verleend. Bij minder dan 10 deelnemers behouden wij ons het recht voor een cursus te annuleren. 

Aanmelden
Stuur een e-mail naar info@foodspecialiteiten.nl om je aan te melden.

Informatie

maandag 1 september 2025
19:00 - 22:00
Kantoor Vakcentrum, Blekerijlaan 1 Woerden
Gepubliceerd: woensdag 25 juni 2025