Masterclass Harde kaas

Naast de Basiscursus Kaas Verkopen, biedt Vakcentrum via Cheese of Course een viertal Masterclasses kaas aan. Hier wordt dieper ingegaan op de diverse 'kaasfamilies' en hun producteigenschappen, smaak en structuur die de onderverdeling bepaalt. Docenten: Annelies van den Ende & Wil Leppers.

Datum

Onderwerp

27 oktober

Wittekorst

3 november

Geiten-/schapenkaas

10 november

Harde kaas

17 november

Rodekorstkaas

Maximaal aantal deelnemers per Masterclass is 15. Dus wees er snel bij! 

Kosten
Leden van het Vakcentrum per cursus, per persoon €125, 
voor niet-leden €147 per cursus.
Bij gelijktijdige inschrijving voor alle 4 de cursussen €450,- voor leden van het Vakcentrum en €530,- voor niet leden. De tarieven zijn exclusief btw, maar inclusief cursusmateriaal. Het verschuldigde cursusgeld dient een week voor aanvang te zijn voldaan.

LET OP: gemiste lessen kunnen niet worden ingehaald en er wordt geen restitutie van het lesgeld verleend. Bij minder dan 10 deelnemers behouden wij ons het recht voor een cursus te annuleren. 

Aanmelden
Stuur een e-mail naar info@foodspecialiteiten.nl om je aan te melden.

Informatie

maandag 10 november 2025
11:00 - 14:30
Kantoor Vakcentrum, Blekerijlaan 1 Woerden
Gepubliceerd: vrijdag 29 augustus 2025