Logo
Header deco Header afbeelding

Rick Brantenaar volgt Chrismar Huls op als Manager Speciaalzaken

14/12/2017
Rick Brantenaar is vanaf heden de Manager Speciaalzaken van het Vakcentrum. Hij volgt hiermee Chrismar Huls op die per 1 januari uit dienst treedt.

Rick Brantenaar heeft diverse functies bekleed op het gebied van Sales, Marketing, Logistiek en algemeen Management binnen de mediabranche en automotivebranche. De afgelopen 7 jaar heeft hij met zijn vrouw een zeer succesvolle delicatessenwinkel en cateringbedrijf opgericht en uitgebouwd. Vanuit deze ervaring is zijn enthousiasme en belangstelling voor de foodspecialiteiten branche ontstaan.

Voorzitter van de Stichting Foodspecialiteiten Nederland Ed Boele is zeer content met de komst van Brantenaar als de nieuwe directeur van de Stichting Foodspecialiteiten Nederland: “Rick is een enorm gedreven persoon met een bijna grenzeloos enthousiasme voor de branche. Met zijn brede ervaring op vele disciplines is hij bij uitstek de persoon die een bepalende rol kan spelen bij de vele ontwikkelingen die momenteel plaatsvinden in de branche en de stichting. Ook kan hij vanuit zijn achtergrond de achterban van de stichting en exposanten van de vakbeurs Foodspecialiteiten adviseren en ondersteunen teneinde (commerciële) successen nog verder te vergroten. Daarnaast is de keus op Brantenaar gevallen vanwege zijn vermogen om goed te luisteren en verbinding te leggen tussen partijen die elkaar nodig hebben.”

Brantenaar over zijn nieuwe functie: “Nadat de beslissing was gevallen om reden van gezondheid de winkel te verkopen waren er kansen in het bedrijfsleven om aan te gaan. Als door een wonder kwam de functie van Manager Speciaalzaken bij het Vakcentrum op mijn pad. Ik kijk ernaar uit om als Manager Speciaalzaken aan de slag te gaan en in die hoedanigheid als directeur van de Stichting Foodspecialiteiten Nederland mijn kennis en ervaring te delen. Het Vakcentrum en de stichting worden beide gezien als waardevolle organisaties voor zelfstandig ondernemers in de detailhandel en die al veel voor hun leden hebben bereikt. Het is belangrijk om proactief in te gaan op ontwikkelingen, essentieel is het om naar de buitenwereld duidelijk te maken welke rol de organisaties spelen.”