Logo
Header deco Header afbeelding

Bezoek gratis de Salon du Fromage in Parijs

11/12/2017
Van 25 t/m 28 februari 2018 vindt de vakbeurs voor kaas en zuivelproducten ‘Salon du Fromage et des Produits Laitiers’ weer plaats in paviljoen 7.3 van het beurscomplex Paris Expo Porte de Versailles in Parijs. Gedurende vier dagen kunt u hier terecht voor het ontdekken van unieke smaaksensaties, gepassioneerde kaasmakers ontmoeten en informatie vinden over de trends voor 2018. 

De Salon du Fromage et des Produits Laitiers heeft zich ontwikkeld tot hét toonaangevende vak evenement voor de zuivelbranche, gewijd aan ambachtelijke kazen. Zuivel- en kaasspeciaalzaken, restaurants en distributeurs wereldwijd ontmoeten er kaasmakers en fabrikanten van equipment afkomstig uit heel Europa. Deze 15de editie presenteert een compleet beursprogramma en voor de eerste keer gaat er speciale aandacht naar een eregastland: het Verenigd Koninkrijk. U mag deze beurs niet missen!

Uw gratis toegangsbadge

Leden van het Vakcentrum kunnen hun gratis toegangsbadges voor de Salon du Fromage aanvragen op de website van de beurs met de code VAKCENT18:

https://badge.salon-fromage.com/en/home.htm